Xelec denkt ook aan uw veiligheid!

Wij zijn uw professional voor het installeren van kwaliteitsvolle beveiligingssystemen

Al meer dan 15 jaar is Xelec gespecialiseerd in het installeren van beveiligingssystemen. Wij helpen graag particulieren verder door de plaatsing van bijvoorbeeld videofonie, parlofonie en alarmsystemen, maar ook bedrijven kunnen bij ons aankloppen. Ook uw firma kunnen wij namelijk voorzien van degelijke en duurzame toegangscontrolesystemen.

Wat zijn de opties?

  • Camerabewaking
  • Badgesystemen
  • Vingerafdruksystemen
  • Codesystemen
  • ...

Wij kunnen uw camerasysteem bovendien verbinden met uw smartphone en/of PC. Zo kan u steeds zien wat er rond uw woning of bedrijf gebeurt.

Xelec, een ministrieel en INSERT erkende installateur. Uw garantie voor kwaliteit!

Dankzij Xelec kan u gegarandeerd op beide oren slapen! Wij vinden het enorm belangrijk om kwaliteit aan een correcte prijs te leveren. Bovendien staan wij in geval van problemen 24u op 24 en zeven dagen op zeven tot uw beschikking.

Investeert u in camerabewaking? Dan geniet u van fiscaal voordeel!

De overheid motiveert het beveiligen van woningen en bedrijven. Wanneer u camerabewaking laat plaatsen, zal u daarom hiervoor belastingsvermindering krijgen. Zo bent u op uw gemak dankzij het feit dat alle gebeurtenissen rond uw woning of bedrijf geregistreerd worden én haalt u er financieel profijt uit!

Geen reden om nog te twijfelen: bel ons vandaag nog op voor meer informatie!

Contacteer ons!
035009767