Bouwen of renoveren? Dat doet u samen met Xelec!

Wij helpen u graag bij de installatie of renovatie van de elektriciteit

Bent u uw droomwoning aan het (ver)bouwen? Reken dan op een ervaren professional voor het plaatsen of renoveren van uw elektriciteitsnetwerk!

Xelec uit Antwerpen zorgt voor een kwaliteitsvolle installatie van de elektriciteit bij particulieren en professionelen. Bovendien kunnen wij uw netwerk ook keuringsklaar maken en aansluitend laten keuren.

Elektrische keuring? Die is verplicht voor verkoop!

Wist u dat u verplicht bent om uw elektrische installatie te laten keuren voor verkoop wanneer uw woning dateert van voor 1981? Bijgevolg blijft een keuringsattest gedurende 10 jaar geldig. Ons professionele team maakt uw netwerk volledig keuringsklaar, zodat een positief keuringsverslag gegarandeerd is!

Xelec heeft nog zoveel meer te bieden

Maar er is nog zoveel meer waarmee wij u kunnen bijstaan: het plaatsen van verlichting, toegangscontrole, alarmsystemen, airco,... Wij werken elk project tot in de puntjes af, zodat u lang kan genieten van een kwaliteitsvol resultaat.

Aarzel niet langer, maar doe beroep op ons vakmanschap. Bel ons vandaag nog voor meer informatie of voor een gratis offerte!

Contacteer ons!
035009767