CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier
✓ Vakkundige installatie ✓ Laat de kostprijs bepalen✓ Vrijblijvende offerte

Warmtepomp plaatsen

Een warmtepomp voor uw bedrijf of woning laten plaatsen is een goede investering. U zorgt voor een natuurlijke verwarming en draagt op die manier een steentje bij aan een beter leefmilieu. Xelec zorgt graag voor een professionele installatie van een warmtepomp voor uw gebouw. Ontdek snel hoe u uw voordeel haalt uit het plaatsen van een warmtepomp.

Laat een specialist langskomen om de kosten te bepalen om uw warmtepomp te plaatsen

Met een warmtepomp benut u de gratis warmte van de natuur om uw woning of het sanitaire water te verwarmen. Zo zorgt u er mee voor om de uitputting van natuurlijke energiebronnen te voorkomen. Een warmtepomp onttrekt warmte aan natuurlijke warmtebronnen, zoals de buitenlucht, de aarde of het grondwater. De kostprijs van een installatie hangt af van diverse factoren zoals de bodemsamenstelling, oppervlakte van de woning en het gewenste type warmtepomp.

Vraag een offerte aan

Bent u ook op zoek naar een ecologische oplossing voor uw bedrijf of woning? Dan helpen onze vakmensen u graag verder. Zo kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een warmtepomp of zonnepanelen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of wenst u een vrijblijvende prijsofferte? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 014 / 88.22.91.

Ook interessant

Zonnepanelen beerse | Zonnepanelen turnhout | Airco geel