CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA

ELEKTRISCHE INSTALLATIES

Staat u op het punt elektriciteitswerken te laten uitvoeren en bent u nog op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden? Dan bent u bij Xelec aan het juiste adres! Wij informeren u graag over elektrische installaties, keuringen, domotica, verlichting en meer. Het belang van correct uitgevoerde elektriciteitswerken mag immers niet onderschat worden. Dit zowel voor het verhogen van het leefcomfort alsook om de veiligheid van de bewoners of gebruikers van het pand te waarborgen.   

Elektrische installaties kunnen traditioneel aangestuurd worden. Hierbij ligt vooraf vast welke schakelaar een bepaald lichtpunt, zonnewering of rolluik bedient. Dit kan nadien enkel aangepast worden door slijp- en kapwerk.

Bij voorkeur werken we dan ook met teleruptoren. Vanaf elk lichtpunt of geschakeld stopcontact trekken we een afzonderlijke kabel tot aan de teleruptoren, evenals vanaf elke drukknop. Voordeel hiervan is dat je een flexibele installatie hebt. Wenst u nadien een lichtpunt toch te dimmen of een bepaalde drukknop voor iets anders te gebruiken, dan moet er in de leefruimte zelf niets meer worden aangepast of vermaakt. De nodige verbindingen worden eenvoudig in de elektriciteitskast zelf gemaakt.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!