CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
WAAROM KIEZEN VOOR XELEC?

Onze missie en waarden

  • Uw veiligheid op de eerste plaats
  • Professionele aanpak
  • Stipte naleving afspraken
  • Betaalbare prijzen

Incert erkenning: A0129

Ministriƫle erkenning: 200834-49

OVER XELEC

Filip Broeckx startte in 1990 een eenmanszaak als licht- en geluidstechnicus. Als muziekliefhebber koos hij ervoor om zijn eerste werkervaring op te doen in de muzieksector. Zo verzorgde hij licht en geluid bij optredens, beurzen, meetings, modeshows, ... Hij leerde er snel veel bij over de technische aspecten van de audiovisuele wereld.  

In 1995 ruilde Filip zijn eenmanszaak in voor een vennootschap en ging aan de slag als elektricien. Dit vennootschap kreeg de naam Xelec BVBA. Naast elektriciteit specialiseerde Xelec zich ook in verlichting, beveiliging, domotica en airco. Xelec BVBA is door de jaren heen uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een aanzienlijk team van gemotiveerde medewerkers en een uitgebreide klantenportefeuille.

Om haar klanten een uitgebreider pakket te kunnen aanbieden, heeft Xelec zich mettertijd ook toegelegd op hernieuwbare energie. Binnen onze afdeling  Xelec ECO plaatsen we nu ook uw zonnepanelen, warmtepompen, airconditioning, sanitair en ventilatie.

Xelec staat garant voor een perfecte service en oog voor detail. Elk project, groot of klein, wordt afgehandeld naar de verwachtingen van de klant.

Elke klant een tevreden klant, dat is ons doel!

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!