CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
✓ Vakkundige installatie ✓ Maak het de inbrekers moeilijk✓ Vrijblijvende offerte

Warmtepompen aan een eerlijke prijs

Bent u op zoek naar warmtepompen aan een eerlijke prijs? Dan staan wij bij Xelec uit Gierle voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat de verwarming van uw woning op pand kan gebeuren met een warmtepomp aan een mooie prijs. Die prijs hangt natuurlijk af van verschillende factoren, die we graag met u overlopen.


Benieuwd hoe wij u kunnen helpen

De soorten warmtepompen bepalen de prijs

De prijs van warmtepompen hangt af van verschillende factoren. In eerste instantie verschilt de prijs van uw warmtepomp afhankelijk van welk model u kiest voor uw verwarming. Zo heeft u de keuze uit:

  • Grond-waterwarmtepomp
  • Water-waterwarmtepomp
  • Lucht-luchtwarmtepomp
  • Lucht-waterwarmtepomp
  • Hybride warmtepomp

Afhankelijk van welk soort warmtepomp u kiest voor uw verwarming zal de prijs ook hoger of lager liggen. Uiteraard bespreken wij de prijs van al onze warmtepompen uitvoerig met u, zodat u het model kiest dat zowel bij uw woning of pand als uw budget past.

Onze installatiewerkzaamheden

Naast de soort warmtepomp bepalen de installatiewerken ook voor een groot deel de prijs van dit type verwarming. U kunt namelijk uw warmtepomp laten installeren door ons team van experts. Ons installatiebedrijf heeft al jarenlange ervaring bij allerlei soorten verwarming- en verkoelingsinstallaties, zoals professionele airco’s, maar ook voor sanitair en veiligheid staan we voor u klaar.

Neem contact op voor een offerte

Wilt u graag een precies zicht krijgen op de prijs van onze warmtepompen? Vraag dan uw offerte aan via ons contactformulier. Wij trachten u zo snel mogelijk te beantwoorden van wat de prijs zou zijn van een warmtepomp met de nodige plaatsing van deze verwarming. Bij interesse maken we dan zo snel mogelijk een afspraak om aan de slag te gaan.