CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
✓ Vakkundige installatie ✓ Verdien uw investering terug ✓ Vrijblijvende offerte


Woningventilatie in Gierle

Bij het bouwen van een woning of een renovatie is de installatie van woningventilatie verplicht in de omgeving van Gierle. Daarom is het belangrijk om een installatie te kiezen die voldoet aan de wetgeving. Schakel daarom de installateurs van Xelec te Gierle in voor uw ventilatie. We geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden.

Ga voor gezonde lucht in huis met woningventilatie in Gierle

Vocht door koken en douchen veroorzaakt damp in huis. Hierdoor kunnen er makkelijk bacteriën, virussen en schimmels ontstaan. Daarom is het belangrijk om de juiste woningventilatie te plaatsen om een gezonde binnenluchtkwaliteit te creëren. Deze installatie zorgt immers voor een correcte vochtbalans in uw woning. Daarbij is het wel belangrijk om te weten dat door de strenge regelgeving slechts enkele systemen voldoen aan alle eisen. Onze installateurs zorgen daarom voor een gedegen advies, een ontwerp van de woningventilatie, de installatie en de afregeling ervan in of nabij Gierle.

Contacteer onze installateur voor uw ventilatie in Gierle

Onze installateurs zijn altijd up-to-date met de laatste wijzigingen in de regelgeving en hebben een grondige kennis over de beschikbare systemen voor woningventilatie, maar ook voor alarmsystemen en zonnepanelen in Gierle en omstreken. Ze vertellen u dan ook graag alles over de mogelijkheden in uw situatie tijdens een afspraak op uw locatie. Voor een afspraak belt u naar 014 / 88.22.91. Op dit telefoonnummer kunt u ook terecht voor al uw vragen over onze ecologische dienstverlening, zoals het plaatsen van warmtepompen of zonnepanelen.