CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
✓ Vakkundige installatie ✓ Verdien uw investering terug ✓ Vrijblijvende offerte


Zonnepanelen in regio Kasterlee

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op het dak van uw woning of bedrijf in de omgeving van Kasterlee? Dan laat u dit over aan een specialist met een jarenlange ervaring. Xelec uit Gierle komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en te zorgen voor een oplossing op maat.

Waarom kiest u voor zonnepanelen op uw pand in regio Kasterlee?

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan het plaatsen van zonnepanelen. U bespaart immers heel wat op uw energiefactuur door deze ecologische investering. Daarbij is het mogelijk om van de overheid een premie te ontvangen voor deze investering. Op deze manier verdient u uw zonnepanelen in regio Kasterlee binnen een termijn van acht jaar terug. De zonnepanelen die wij leveren hebben een levensduur van ongeveer 25 jaar. Bovendien zorgt de plaatsing van de zonnepanelen voor een waardestijging van uw pand.

Waaruit bestaat de installatie van uw zonnepanelen?

Wanneer u zonnepanelen op uw dak in regio Kasterlee laat plaatsen, wordt er eerst door onze specialisten berekend hoeveel panelen u nodig heeft. Daarnaast bespreken we tijdens een eerste afspraak ook graag met u welke omvormer en monitoringssysteem het beste past bij uw installatie.

Vraag een vrijblijvende prijsofferte aan

Bent u geïnteresseerd in de plaatsing van zonnepanelen op uw dak in regio Kasterlee? Dan komt onze energieadviseur uit Gierle graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U maakt een afspraak door te bellen naar 014 / 88.22.91. Op dit nummer kunt u ook terecht voor een vrijblijvende prijsofferte en al uw vragen over onze overige dienstverlening, zoals camerabewaking of de plaatsing van ventilatie