CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
✓ Vakkundige installatie ✓ Verdien uw investering terug ✓ Vrijblijvende offerte


Ventilatie installateur Gierle

De ventilatie van uw nieuwbouwwoning of renovatie laat u over een professionele installateur in Gierle. Bij Xelec hebben we alle kennis in huis om u een gedegen advies te geven. Vervolgens zorgen we voor een installatie die aan al uw verwachtingen voldoet. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Onze ventilatie installateur in Gierle helpt u te voldoen aan de EPB-regelgeving

Ventilatie is een essentieel onderdeel van de EPB-regelgeving. Daarom wijst onze installateur u hier graag de weg in. We worden reeds 10 jaar verplicht om steeds luchtdichter te bouwen en beter te isoleren om zo de warmtevraag in onze woningen tot een minimum te beperken tot we de beoogde BEN-woningen krijgen (Bijna Energie Neutraal). Onze huizen worden/zijn vacuüm verpakte dozen. Daarom is het noodzakelijk om verse lucht in onze leefruimtes te voorzien en om vochtige lucht uit onze wasplaatsen en badkamers te evacueren. Het is de logica zelve dat we dit doen zonder te raken aan de luchtdichtheid van onze woning en met een minimum aan warmteverlies. Onze ventilatie installateur in Gierle helpt u dan ook met dit te realiseren.

Ontvang een gedegen advies, ontwerp en installatie

Door de alsmaar strengere voorschriften van het Vlaams Energie Agentschap komen enkel de balansventilatiesystemen D en de vraaggestuurde systemen C nog in aanmerking voor nieuwe woningen. Het is niet eenvoudig om door het bos de bomen nog te zien staan. Er komen steeds nieuwe toestellen, applicaties en snufjes op de markt, om nog te zwijgen over de continue aanpassingen van de regelgeving. Daarom staat onze ventilatie installateur u bij met raad en daad, van het ontwerp voor uw pand in Gierle tot en met de installatie en de inregeling. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte door te bellen naar 014 / 88.22.91. Op dit nummer kunt u ook terecht met vragen over onze overige dienstverlening, zoals de plaatsing van zonnepanelen en sanitair.

Ook interessant

Airco geel | Airco installeren | Zonnepanelen Kasterlee