CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier
✓ Vakkundige projecten ✓ Advies en installatie✓ Vrijblijvende offerte

Airco in regio Geel en Turnhout

Houd uw woning of kantoorpand op de perfecte temperatuur dankzij een goede airco van Xelec in Gierle, nabij Geel en Turnhout. Wij staan klaar om voor u de perfecte airco te zoeken en deze volledig in orde te brengen voor gebruik. Zowel in de winter- als de zomermaanden, komt een airco van pas. De airco’s van tegenwoordig kunnen namelijk zowel koelen als verwarmen. 


Benieuwd hoe wij u kunnen helpen

Een airco geeft u de perfecte verkoeling

Bent u volledig overtuigd van wat onze airco’s doen? Wacht dan niet langer en schaf een airco aan voor uw woning of kantoorpand. Bovendien komen de medewerkers van ons installatiebedrijf langs om de airco volledig gebruiksklaar te maken. Zo komen wij eerst uw airco vakkundig plaatsen. Daarna nemen wij ook nog de installatie van uw airco voor onze rekening. Daarbij leggen we uit hoe die van u werkt. Voor u het weet, heeft u nooit meer last heeft van onaangename temperaturen in uw woning of bedrijfspand. 

Meerdere soorten airco’s

Wilt u de temperatuur reguleren in één ruimte of meerdere ruimtes? Wanneer het één ruimte betreft, zal een split-airco worden ingezet. Als de ruimte te groot is om door één airco te worden gereguleerd, wordt hij uitgebreid met een twin, triple of double-twin airco. Als u meerdere ruimten van bijvoorbeeld uw kantoor of woning wilt voorzien van een airco, installeren wij een multi-splitsysteem. Het voordeel van het multi-splitsysteem is dat deze in iedere ruimte los wordt bediend, zodat u de temperatuur in iedere ruimte naar wens instelt. 

Contacteer ons voor al uw klimaatwensen

Wilt u uw woning of kantoorpand optimaal verkoelen of verwarmen? Twijfel niet langer en kies voor één van onze aircoinstallaties. Wij helpen u met veel plezier verder aan het model dat het beste past bij uw ruimte. Neem contact op met ons team door te bellen naar 014 / 88.22.91. Eén van onze medewerkers helpt u snel verder.