CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier
✓ Vakkundige installatie ✓ Ook geschikt voor meerdere kamers✓ Vrijblijvende offerte


Airco in regio Geel en Turnhout

Houd uw woning of kantoorpand dankzij een goede airco heerlijk koel in de warme zomermaanden in regio Geel en Turnhout. Ook in de zomermaanden blijft uw ruimte goed warm dankzij de moderne techniek, waarmee airco’s tegenwoordig zowel koelen als verwarmen. Door wie laat u een gedegen airco plaatsen? Door Xelec uit Gierle! Wij staan voor u klaar om u in Geel, Turnhout of een andere plaats te voorzien van een betrouwbare airco. Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Zoek dankzij een airco in Geel of Turnhout eenvoudig de verkoeling op

Wist u dat de letterlijke vertaling van airco het ‘op de juiste temperatuur en zuiverheid houden van de lucht in een gesloten ruimte’ is? Dat is precies wat onze airco’s doen. Als u door ons een airco in Geel, Turnhout of een andere plaats laat installeren, weet u zeker dat u nooit meer last heeft van onaangename temperaturen in uw woning of bedrijfspand.

Meerdere soorten airco’s

Wilt u de temperatuur reguleren in één ruimte of meerdere ruimtes? Wanneer het één ruimte betreft, zal een split airco worden ingezet. Als de ruimte in Geel of Turnhout te groot is om door één airco te worden gereguleerd, wordt de airco uitgebreid met een twin, triple of double-twin airco. Als u meerdere ruimten van bijvoorbeeld uw kantoor of woning wilt voorzien van airco, installeren wij een multi-splitsysteem. Het voordeel van het multi-splitsysteem is dat deze in iedere ruimte los wordt bediend, zodat u iedere ruimte naar wens instelt.

Voor al uw klimaatwensen

Niet alleen schakelt u ons in voor een goede airco in bijvoorbeeld Geel of Turnhout, ook installeren wij graag uw alarmsystemen of camerabewaking. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neem contact met ons team te Gierle op. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 014 / 88.22.91.