U vindt ons hier
CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
✓ Vakkundige installatie ✓ Verdien uw investering terug ✓ Vrijblijvende offerte


Zonnepanelen Beerse

Wilt u graag zonnepanelen laten plaatsen in Beerse of Gierle? Dan gaat u op zoek naar een specialist die u een deskundig energieadvies geeft en zorgt voor een vakkundige installatie. Xelec uit Gierle is dan ook een begrip in de regio voor ecologische oplossingen voor bedrijven en particulieren. Ontdek dus snel de voordelen van deze investering!

Verdien uw zonnepanelen in Gierle of Beerse snel terug

De installatie van zonnepanelen blijft een interessante investering. De prijs van energie uit zonnepanelen blijft altijd hetzelfde, terwijl de gewone prijs blijft stijgen. Zo zou u uw zonnepanelen op uw dak in Gierle of Beerse terugverdienen in iets meer dan acht jaar tijd. Daarbij hebben de zonnepanelen een levensduur van ongeveer 25 jaar. De kosten voor de installatie zijn de laatste jaren enorm gedaald, waardoor u ook zonder overheidssteun volop geniet van deze investering.

Waaruit bestaat de installatie van zonnepanelen?

Als u zonnepanelen op uw dak wenst te plaatsen, dient u er rekening mee te houden dat de installatie uit meer dan de panelen alleen bestaat. Onze specialisten komen ook bij u langs om te bespreken welke omvormer en monitoringssysteem u wenst.

Hoeveel zonnepanelen heeft u nodig?

De hoeveelheid zonnepanelen voor uw dak in Gierle of Beerse is afhankelijk van uw verbruik en het vermogen van de panelen. Het gemiddelde huishouden heeft 14 zonnepanelen nodig om te voorzien het jaarlijks verbruik. Onze specialisten komen graag langs om te berekenen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Hierbij houden we ook rekening met uw toekomstige verbruik.

Plan een afspraak in met onze specialisten

Wilt u graag zonnepanelen laten plaatsen in Gierle of Beerse? Dan komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Plan gerust een afspraak in door te bellen naar 014 / 88.22.91. Hier kunt u ook terecht voor een vrijblijvende prijsofferte of meer informatie over de installatie van een aanvullende warmtepomp.

Ook interessant

Zonnepanelen turnhout | Airco geel | Airco installeren