CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier
✓ Vakkundige installatie ✓ Maak het de inbrekers moeilijk✓ Vrijblijvende offerte


Camerabewaking in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar een professioneel systeem voor camerabewaking in uw kantoorpand of woning in de regio Antwerpen? Dat is een zeer verstandige keuze als u uw pand liever niet onbeheerd achterlaat. Laat uw nieuwe camerabewaking bij u in Antwerpen installeren door Xelec te Gierle voor een veilig gevoel, ook als u er niet bent.

Professionele camerabewaking voor uw pand in Antwerpen

Camerabewaking voor uw pand in Antwerpen of omgeving zorgt ervoor dat u inbrekers kunt afschrikken en u verhoogt uw veiligheidsgevoel. Wat uw situatie ook is, er is altijd een beveiligingscamera die past bij uw situatie. U kunt de beelden 24 uur op 24 en zeven dagen op zeven bekijken. Naast uw camerabewaking heeft u de mogelijkheid om uw beveiligingssysteem uit te breiden met een toegangscontrole. Zo weet u altijd wie u in het gebouw binnenlaat. Dit kan bijvoorbeeld via een badgelezer of parlofoon. Ook het installeren van een alarm behoort tot de mogelijkheden.

Maak een afspraak bij de expert

Wilt u graag camerabewaking installeren voor uw gebouw in Antwerpen? Dan is het goed om een degelijk advies te vragen aan onze experts uit Gierle. Ze helpen u met het vinden van de juiste camera’s en installeren ze ook. Heeft u al nagedacht over hoeveel camera’s u wenst te plaatsen? Laat het ons weten door te bellen naar 014 / 88.22.91. Hier kunt u ook terecht voor een vrijblijvende prijsofferte of voor onze andere diensten waaronder het plaatsen van airco’s en zonnepanelen