CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier
✓ Vakkundige projecten ✓ Advies en installatie✓ Vrijblijvende offerte


Camerabewaking in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar een professionele camerabewaking in uw kantoorpand of woning in de regio Antwerpen? Dan helpen we u bij Xelec te Gierle, nabij Antwerpen graag aan de geschikte beveiligingscamera. Het is zeer verstandige keuze als u uw pand liever niet onbeheerd achterlaat. Door camerabewaking te laten installeren, creëert u een veilig gevoel, ook als u er niet bent.


Benieuwd hoe wij u kunnen helpen

Professionele camerabewaking voor uw pand

Camerabewaking voor uw pand zorgt ervoor dat u inbrekers kunt afschrikken en u verhoogt uw veiligheidsgevoel. Wat uw situatie ook is, er is altijd een beveiligingscamera die past bij uw situatie. U kunt de beelden 24 uur op 24 en zeven dagen op zeven bekijken. Naast uw camerabewaking heeft u de mogelijkheid om uw beveiligingssysteem uit te breiden met een toegangscontrole. Zo weet u altijd wie u in het gebouw binnenlaat. Dit kan bijvoorbeeld via een badgelezer of parlofoon. Ook het installeren van een alarm dat gekoppeld is met de beveiligingscamera behoort tot de mogelijkheden. 

Maak een afspraak bij de expert

Wilt u graag camerabewaking installeren voor uw gebouw? Dan is het goed om een degelijk advies te vragen aan de experts van ons installatiebedrijf uit Gierle. Ze helpen u met het vinden van de juiste beveiligingscamera(’s) en installeren ze ook. Heeft u al nagedacht over hoeveel camera’s u wenst te plaatsen? Laat het ons weten door te bellen naar 014 / 88.22.91. Hier kunt u ook terecht voor een vrijblijvende prijsofferte.