U vindt ons hier
CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
✓ Vakkundige installatie ✓ Ook geschikt voor meerdere kamers✓ Vrijblijvende offerte


Alarminstallatie in regio Antwerpen

U verkleint eenvoudig en snel de kans op inbraak met een gedegen alarminstallatie van Xelec te Gierle, in de provincie Antwerpen. Door logisch te beredeneren is het vaak mogelijk om het een inbreker moeilijk te maken uw huis of woning te betreden. U schakelt ons in voor de montage van uw nieuwe alarminstallatie, ook in Antwerpen!

Dankzij onze alarminstallatie blijven inbrekers buiten uw woning in Antwerpen

Als u in Antwerpen ervoor kiest om door ons een alarminstallatie te laten monteren, dan weet u zeker dat u een multifunctioneel apparaat ontvangt. Niet alleen werkt het effectief bij inbraken, u zet het ook in om CO- en rookontwikkeling te detecteren. Hierbij waarschuwt het alarm u bij potentieel gevaar. Daarnaast kiest u ervoor of u uw alarm wilt laten aansluiten op een alarmcentrale. Hierbij zal de centrale het geregistreerde gevaar inschatten en assistentie oproepen bij echt gevaar. Als uw alarm niet verbonden is met een centrale, zal deze u waarschuwen bij potentieel gevaar. Zo is er altijd iemand op de hoogte van de situatie in uw woning of pand.

Een oog op uw woning of pand

Heeft u graag continu een idee van wat er rond of in uw bedrijfspand of woning gebeurt? Laat ons dan ook camerabewaking en/of toegangscontrole installeren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons te Gierle op voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch op 014 / 88.22.91