U vindt ons hier
CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
✓ Vakkundige projecten ✓ Advies en installatie✓ Vrijblijvende offerte


Alarminstallatie in regio Antwerpen

U verkleint eenvoudig en snel de kans op inbraak met een gedegen alarminstallatie van Xelec te Gierle, in de provincie Antwerpen. Door enkele alarmsystemen is het vaak mogelijk om het een inbreker moeilijk te maken uw huis of woning te betreden. U schakelt ons bedrijf nabij Turnhout, in de provincie Antwerpen, in voor een professionele uitleg over de verschillende alarmsystemen en de montage van uw nieuw gekozen alarminstallatie!


Benieuwd hoe wij u kunnen helpen

Dankzij onze alarminstallatie blijven inbrekers buiten uw woning

Als u ervoor kiest om door ons een alarminstallatie te laten monteren, dan weet u zeker dat u een multifunctioneel apparaat ontvangt. Wij helpen u bovendien met de keuze van welk alarm bij u past en vertellen u hoe wij te werk gaan. Alarmsystemen werken in de eerste instantie effectief bij beveiliging tegen inbraak. Maar wij bieden ook professionele branddetectie aan met de nodige alarminstallatie die CO- en rookontwikkeling detecteert. Hierbij waarschuwt het alarm u bij potentieel gevaar. Daarnaast kiest u ervoor of u uw alarmsystemen wilt laten aansluiten op een alarmcentrale. Hierbij zal de centrale het geregistreerde gevaar inschatten en assistentie oproepen bij echt gevaar. Als uw alarm niet verbonden is met een centrale, zal deze u waarschuwen bij potentieel gevaar. Zo is er altijd iemand op de hoogte van de situatie in uw woning of pand.

Laat ons u helpen

Heeft u graag continu een idee van wat er rond of in uw bedrijfspand of woning gebeurt? Laat ons installatiebedrijf dan ook de nodige alarmsystemen installeren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons te Gierle op voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch op 014 / 88.22.91 of door het contactformulier in te vullen.