CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
✓ Vakkundige installatie ✓ Maak het de inbrekers moeilijk✓ Vrijblijvende offerte


Installateurs van zonnepanelen in de Kempen

Wilt u graag installateurs voor zonnepanelen inschakelen in de Kempen? Dan gaat u op zoek naar een specialist die u een deskundig energieadvies geeft en zorgt voor een vakkundige installatie van zonnepanelen in de brede omgeving van Beerse, Lille en Gierle. Xelec uit Gierle is dan ook een begrip in de regio voor ecologische oplossingen voor bedrijven en particulieren. Ontdek dus snel de voordelen van deze investering en reken op deskundige installateurs voor uw zonnepanelen in de Kempen!

Reken op vakkundige installateurs voor uw zonnepanelen in de Kempen

De installatie van zonnepanelen blijft een interessante investering. De prijs van energie uit zonnepanelen blijft altijd hetzelfde, terwijl de gewone prijs blijft stijgen. Zo zou u uw zonnepanelen op uw dak in Gierle, Herentals, Beerse of ergens anders in de Kempen terugverdienen in iets meer dan acht jaar tijd met behulp van onze installateurs. Daarbij hebben de zonnepanelen een levensduur van ongeveer 25 jaar. De kosten voor de installatie zijn de laatste jaren enorm gedaald, waardoor u ook zonder overheidssteun volop geniet van deze investering.

Waaruit bestaat de installatie van zonnepanelen in Gierle, Beerse of Lille?

Als u zonnepanelen op uw dak in Gierle, Beerse, Lille of elders in de regio wenst te plaatsen, dient u er rekening mee te houden dat de installatie uit meer dan de panelen alleen bestaat. Onze installateurs komen ook bij u langs om te bespreken welke omvormer en monitoringssysteem u wenst bij uw zonnepanelen in de Kempen.

Hoeveel zonnepanelen heeft u nodig?

De hoeveelheid zonnepanelen voor uw dak in Lille, Gierle of Beerse is afhankelijk van uw verbruik en het vermogen van de panelen. Het gemiddelde huishouden heeft 14 zonnepanelen nodig om te voorzien het jaarlijks verbruik. Onze installateurs in de Kempen komen graag langs om te berekenen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Hierbij houden we ook rekening met uw toekomstige verbruik.

Plan een afspraak in met onze specialisten

Wilt u graag zonnepanelen laten plaatsen in Gierle, Beerse, Lille of ergens anders in de Kempen? Dan komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Plan gerust een afspraak in door te bellen naar 014 / 88.22.91. Hier kunt u ook terecht voor een vrijblijvende prijsofferte of meer informatie over de installatie van een aanvullende warmtepomp. Tevens stellen wij ook vele andere diensten ter beschikking, zoals woningventilatie of het plaatsen van airco’s.