CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier
✓ Vakkundige installatie ✓ Verdien uw investering terug ✓ Vrijblijvende offerte


Zonnepanelen in regio Turnhout

Het plaatsen van zonnepanelen in de regio Vosselaar en Turnhout laat u over aan Xelec. Met deze investering draagt u bij aan een beter leefmilieu en bespaart u heel wat geld uit. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Ga voor een investering met zonnepanelen voor uw pand in Vosselaar of Turnhout

Zonnepanelen blijven een interessante investering. Dit komt omdat de reguliere energieprijzen jaarlijks stijgen, terwijl de prijs voor de energie van zonnepanelen hetzelfde blijft. Daarbij hebben uw zonnepanelen in de regio Vosselaar en Turnhout een levensduur van gemiddeld 25 jaar. Bovendien is het nog steeds mogelijk om een subsidie voor particulieren of bedrijven aan te vragen voor de installatie. Zo heeft u uw investering nog sneller terugverdiend!

Kies voor de installatie door onze vakmensen

Wanneer u zonnepanelen in Vosselaar of Turnhout laat installeren is het belangrijk dat er een goede berekening wordt gemaakt. Bij deze berekening wordt bepaald hoeveel zonnepanelen er passen op de oppervlakte van uw dak. Vervolgens zorgen we voor een vakkundige installatie van uw zonnepanelen. Door een gepaste installatie bent u verzekerd van het hoogste rendement. Ook is het mogelijk om een warmtepomp te laten plaatsen.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen met de plaatsing van zonnepanelen op uw dak in Vosselaar of Turnhout? Of zou u graag een van onze andere diensten ontdekken waaronder het plaatsen van airco’s of alarmsystemen? Plan dan een afspraak in met onze experts op het telefoonnummer 014 / 88.22.91. Hier kunt u ook terecht voor een vrijblijvende prijsofferte en meer informatie over onze diensten.