CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier
✓ Verschillende projecten ✓ Advies en installatie ✓ Vrijblijvende offerte


Zonnepanelen in regio Turnhout

Het plaatsen van zonnepanelen in de regio Vosselaar, Turnhout, Lille, Beerse, Kasterlee en omstreken laat u over aan Xelec uit Gierle. Met deze investering draagt u bij aan een beter leefmilieu en bespaart u heel wat geld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. 


Benieuwd hoe wij u kunnen helpen

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen blijven een interessante investering. Dit komt omdat de reguliere energieprijzen jaarlijks stijgen, terwijl de prijs voor de energie van zonnepanelen hetzelfde blijft. Daarbij hebben uw zonnepanelen een levensduur van gemiddeld 25 jaar. Bovendien is het nog steeds mogelijk om een subsidie voor particulieren of bedrijven aan te vragen voor de installatie. Zo heeft u uw investering nog sneller terugverdiend! Ons installatiebedrijf helpt u graag verder bij deze investering.

Kies voor de installatie door onze vakmensen

Wanneer u zonnepanelen laat installeren is het belangrijk dat er een goede berekening wordt gemaakt. Bij deze berekening wordt bepaald hoeveel zonnepanelen er passen op de oppervlakte van uw dak. Vervolgens zorgen onze installateurs van zonnepanelen voor een vakkundige installatie. Door een gepaste installatie bent u verzekerd van het hoogste rendement. 

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen op uw dak? Of zou u graag een van onze andere mogelijkheden bekijken, zoals degelijke airco’s of andere apparatuur? Plan dan een afspraak in met onze experts op het telefoonnummer 014 / 88.22.91. Hier kunt u ook terecht voor een vrijblijvende prijsofferte en meer informatie over onze diensten.