CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier
✓ Vakkundige installatie ✓ Maak het de inbrekers moeilijk✓ Vrijblijvende offerte


Alarmsystemen in regio Antwerpen

Wilt u met behulp van alarmsystemen graag uw pand of woning in Antwerpen beveiligen? Dan kunt u goed terecht bij Xelec in Gierle. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies welke alarmsystemen passen bij welke panden in Antwerpen en daarbuiten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan.  

Multifunctionele alarmsystemen beveiligen uw woning of pand in Antwerpen

Al onze alarmsystemen verkleinen de kans op inbraak en eventuele schade. Onze alarmsystemen zijn ontwikkeld door logisch te beredeneren wat een inbreker zou doen om uw woning te betreden. Wij gaan als volgt te werk:

  • We verplaatsen ons in de inbreker
  • We schatten de risico’s die u loopt zo correct mogelijk in
  • We bespreken samen met u alle getroffen maatregelen

Hierna kijken we samen wat uw wensen zijn omtrent het alarmsysteem. Zo is het mogelijk om bij een melding van potentieel gevaar het systeem direct contact op te laten nemen met een alarmcentrale. Deze zal assistentie inroepen bij reëel gevaar. Als u een alarmsysteem door ons laat plaatsen bij u in Antwerpen, zal deze ook CO- en rookontwikkeling detecteren. Zo bent u ook veilig op het gebied van gas en brand.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Niet alleen schakelt u ons te Gierle in voor de installatie van alarmsystemen in de omgeving van Antwerpen, ook zet u ons in voor de montage van bijvoorbeeld inbraakbeveiliging en/of toegangscontrole en airco. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen! Bel naar 014 / 88.22.91, hier staan wij u ook graag te woord bij eventuele vragen.