CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier
✓ Vakkundige projecten ✓ Advies en installatie✓ Vrijblijvende offerte


Airco plaatsen in regio Antwerpen

Wilt u een professionele airco laten plaatsen bij u thuis of op het kantoor in Antwerpen? Dan schakelt u Xelec te Gierle in! Onze kundige en ervaren monteurs zorgen ervoor dat u binnen korte tijd voorzien bent van een nieuwe airco. Hiermee verkoelt en verwarmt u eenvoudig en snel de gewenste ruimtes. 


Benieuwd hoe wij u kunnen helpen

Laat een airco plaatsen in uw woning of kantoor

Twijfelt u of de gewenste ruimte geschikt is om een airco in te laten plaatsen? Wij hebben voor iedere ruimte een passende oplossing. Wilt u bijvoorbeeld een zeer grote ruimte verwarmen en verkoelen? Of misschien wel meerdere ruimtes? In ons assortiment beschikken wij over meerdere airco’s met een hoog bereik. Als u wenst om een airco te laten plaatsen in meerdere ruimtes, dan plaatsen wij voor u het multi-splitsysteem. Het multi-splitsysteem heeft als voordeel dat u indien gewenst, in iedere ruimte de temperatuur los reguleert. Uiteraard zorgen wij ook voor de installatie van uw airco, zodat u deze na plaatsing ook meteen kunt gebruiken.

Veelzijdig en professioneel

Wilt u graag een airco laten plaatsen of overweeg u toch nog het gebruik van warmtepompen? Aarzel dan niet en vul ons contactformulier in of bel naar het nummer 014 / 88.22.91 om een afspraak vast te leggen of uw twijfelt uit te drukken. De medewerkers van ons bedrijf in elektrotechnieken staan u bij met hun expertise.