CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier
✓ Vakkundige installatie ✓ Ook geschikt voor meerdere kamers✓ Vrijblijvende offerte


Airco plaatsen in regio Antwerpen

Wilt u een professionele airco laten plaatsen bij u thuis of op het kantoor in Antwerpen? Dan schakelt u Xelec te Gierle in! Onze kundige en ervaren monteurs zorgen ervoor dat u binnen korte tijd voorzien bent van een nieuwe airco. Hiermee verkoelt en verwarmt u eenvoudig en snel de gewenste ruimtes. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Laat een airco plaatsen in uw woning of kantoor in Antwerpen

Twijfelt u of de gewenste ruimte in Antwerpen of in de Kempen geschikt is om een airco in te laten plaatsen? Wij hebben voor iedere ruimte een passende oplossing. Wilt u bijvoorbeeld een zeer grote ruimte verwarmen en verkoelen? Of misschien wel meerdere ruimtes? In ons assortiment beschikken wij over meerdere airco’s met een hoog bereik. Als u in Antwerpen wenst om een airco te laten plaatsen in meerdere ruimtes, dan installeren wij voor u het multi-splitsysteem. Het multi-splitsysteem heeft als voordeel dat u indien gewenst, in iedere ruimte de temperatuur los reguleert.

Veelzijdig en professioneel

Graag installeren wij niet alleen uw airco, maar staat we ook voor u klaar bij veel andere toevoegingen in uw pand. Zo schakelt u ons team te Gierle ook in voor de installatie van brandbeveiliging, verlichting en domotica. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Bel hiervoor naar 014 / 88.22.91