CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier

✓ Vakkundige installatie ✓ Ook geschikt voor meerdere kamers✓ Vrijblijvende offerte


Een airco laten installeren in de Kempen

Wilt u een airco laten installeren in uw woning of bedrijfspand in Lille of ergens anders in de Kempen door ons bedrijf uit Gierle? Dan maakt u een verstandige keuze. Een airco zorgt vandaag de dag niet alleen voor verkoeling van uw ruimte, maar ook voor de verwarming hiervan. Zo maakt u het hele jaar door goed gebruik van de airco, zonder extra apparatuur nodig te hebben. Door wie laat u de airco installeren in uw pand in of nabij Lille, Gierle of elders in de Kempen? Door Xelec natuurlijk! Wij zorgen voor de professionele en vakkundige installatie van uw nieuwe airco. Uiteraard staan wij ook voor u klaar als uw airco onderhoud of reparatie nodig heeft.

Laat een airco installeren in één of meerdere ruimtes in uw pand in Lille of elders in de Kempen

Heeft u een airco nodig in een van de ruimtes in uw woning, of overal? Wat u ook wilt, bij het installeren van uw airco in Lille of ergens anders in de Kempen houdt ons bedrijf in Gierle rekening met uw wensen. Als u een zeer grote ruimte wilt verkoelen of verwarmen, installeren wij een twin, triple of double-twin airco. Zijn er meerdere kamers in uw woning of kantoorruimtes in uw pand die u aangesloten wilt hebben op de airco? Dan installeren wij een airco met multi-splitsysteem. Het multi-splitsysteem wordt in iedere ruimte los bediend, waardoor het eenvoudig is om per kamer los de temperatuur te reguleren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Graag installeren wij een uitstekende airco vanuit Gierle in uw pand te Lille of op een andere locatie in de Kempen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Niet alleen kunt u bij ons goed terecht voor airco’s, maar bijvoorbeeld ook voor een ventilatiesysteem of warmtepomp. U bereikt ons door te bellen naar 014 / 88.22.91.