CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier

✓ Vakkundige projecten ✓ Advies en installatie✓ Vrijblijvende offerte


Een airco laten installeren in de Kempen

Wilt u een airco laten installeren in uw woning of bedrijfspand in Lille of ergens anders in de Kempen door ons bedrijf uit Gierle? Dan maakt u een verstandige keuze. Een airco zorgt vandaag de dag niet alleen voor verkoeling van uw ruimte, maar ook voor de verwarming hiervan. Zo maakt u het hele jaar door goed gebruik van de airco, zonder extra apparatuur nodig te hebben. Door wie laat u de airco installeren in uw pand? Door Xelec natuurlijk! Wij zorgen voor de professionele en vakkundige installatie van uw nieuwe airco. Uiteraard staan wij ook voor u klaar als uw airco onderhoud of reparatie nodig heeft.


Benieuwd hoe wij u kunnen helpen

Laat een airco installeren in één of meerdere ruimtes in uw pand

Heeft u een airco nodig in een van de ruimtes in uw woning, of overal? Wat u ook wilt, bij het installeren van uw airco houdt ons bedrijf in elektrotechnieken rekening met uw wensen. Als u een zeer grote ruimte wilt verkoelen, installeren wij een twin, triple of double-twin airco. Ook voor het verwarmen kunt u deze laten installeren of beroep doen op een warmtepomp aan een mooie prijs. Zijn er meerdere kamers in uw woning of kantoorruimtes in uw pand die u aangesloten wilt hebben op de airco? Dan installeren wij een airco met multi-splitsysteem. Het multi-splitsysteem wordt in iedere ruimte los bediend, waardoor het eenvoudig is om per kamer los de temperatuur te reguleren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Graag installeren wij een uitstekende airco uw pand. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. U bereikt ons door te bellen naar 014 / 88.22.91 of ons contactformulier in te vullen. Daarna komen wij zo snel mogelijk langs om uw airco te plaatsen en volledig gebruiksklaar te installeren.