CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier

✓ Vakkundige installatie ✓ Ook geschikt voor meerdere kamers✓ Vrijblijvende offerte


Airco installeren

Wilt u een airco laten installeren in uw woning of bedrijfspand? Dan maakt u een verstandige keuze. Een airco zorgt vandaag de dag niet alleen voor verkoeling van uw ruimte, maar ook voor de verwarming hiervan. Zo maakt u het hele jaar door goed gebruik van de airco, zonder extra apparatuur nodig te hebben. Door wie laat u de airco installeren? Door Xelec natuurlijk! Wij zorgen voor de professionele en kundige installatie van uw nieuwe airco. Uiteraard staan wij ook voor u klaar als u onderhoud of reparatie nodig heeft.

Laat een airco installeren in één of meerdere ruimtes

Heeft u een airco nodig in een van de ruimtes in uw woning, of overal? Wat u ook wilt, bij het installeren van uw airco houden we rekening met uw wensen. Als u een zeer grote ruimte wilt verkoelen of verwarmen, installeren wij een twin, triple of double-twin airco. Zijn er meerdere kamers in uw woning of kantoorruimtes in uw pand die u aangesloten wilt hebben op de airco? Dan installeren wij een airco met multi-splitsysteem. Het multi-splitsysteem wordt in iedere ruimte los bediend, waardoor het eenvoudig is om per kamer los de temperatuur te reguleren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Graag voorzien wij u van een professionele airco. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Niet alleen kunt u bij ons goed terecht voor airco’s, maar bijvoorbeeld ook voor een ventilatiesysteem of warmtepomp. U bereikt ons door te bellen naar 014 / 88.22.91.

Ook interessant

Airco plaatsen antwerpen | Alarminstallatie antwerpen | Alarmsystemen antwerpen