CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier
✓ Verschillende projecten ✓ Advies en installatie✓ Vrijblijvende offerte


Inbraakbeveiliging in regio Antwerpen

Als u op zoek bent naar inbraakbeveiliging voor uw pand in Antwerpen, Turnhout, in de Kempen of omstreken, dan doet u er goed aan om Xelec uit Gierle in te schakelen. Wij zijn specialist op het gebied van het installeren van beveiliging. Met onze hulp weet u zeker dat er geen indringers of inbrekers uw pand betreden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!


Benieuwd hoe wij u kunnen helpen

Uitgebreide inbraakbeveiliging voor uw pand

U kunt uw pand op verschillende manieren beveiligen tegen inbraak. Ons installatiebedrijf heeft een professioneel team klaarstaan dat precies weet op welke manieren ze inbraak kunnen tegengaan. Met de juiste inbraakbeveiliging zorgt u ervoor dat inbrekers niet langer uw woning betreden, eventueel schade aanbrengen en uw eigendommen stelen. Door goede inbraakbeveiliging te laten installeren, houdt u dit tegen. Denk hierbij aan:

Uiteraard zoeken wij voor elk pand een oplossing op maat om inbraak tegen te gaan. 

Schakel onze specialisten in

U kunt bij ons terecht voor verschillende installaties die dienen als inbraakbeveiliging. Het inschakelen van toegangscontrole kan hier al preventief bij helpen. Zo weet u wie er uw gebouw binnenkomt en weer verlaat. Heeft u interesse en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze inbraakbeveiliging? Vraag een vrijblijvende offerte aan! Bel hiervoor naar 014 / 88.22.91.