CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier
✓ Vakkundige installatie ✓ Ook geschikt voor meerdere kamers✓ Vrijblijvende offerte


Inbraakbeveiliging in regio Antwerpen

Als u op zoek bent naar inbraakbeveiliging voor uw pand in Antwerpen, doet u er goed aan om Xelec in te schakelen. Wij zijn specialist op het gebied van het installeren van camera- en beveiligingssystemen uit Gierle. Met onze hulp weet u zeker dat er geen indringers of inbrekers uw pand betreden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Uitgebreide inbraakbeveiliging voor uw pand in Antwerpen of omgeving

Als u met alarmsystemen uw woning of bedrijfspand in Antwerpen en omgeving wilt laten beveiligen, schakelt u Xelec te Gierle in voor een professionele en kundige installatie. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies op welke manieren inbrekers uw woning proberen te betreden, eventueel schade aanbrengen en uw eigendommen stelen. Laat daarom altijd ingoede alarmsystemen installeren om dit te voorkomen.

De specialist in alarmsystemen

Als u een alarmsysteem laat installeren, heeft u de keuze uit meerdere opties. Als u bijvoorbeeld huisdieren heeft, kunt u het alarmsysteem zo inrichten dat deze niet af zal gaan als een van uw viervoeters voorbijloopt. Daarnaast is het ook mogelijk om uw alarmsysteem te koppelen aan een alarmcentrale, zodat deze bij potentieel gevaar direct wordt ingelicht. De alarmcentrale zal dan beoordelen of er direct assistentie moet worden opgeroepen. Wilt u geen gebruikmaken van de alarmcentrale? Dan stuurt het alarmsysteem een melding naar uw telefoon of een ander gekozen apparaat. Door uw alarmsysteem bent u zeker van een goede inbraakbeveiliging voor uw pand in de provincie Antwerpen.

Schakel onze specialisten in

Naast alarminstallaties kunt u bij ons ook terecht voor camerabewaking en/of toegangscontrole en brandmeldinstallaties in de regio Antwerpen. Zo weet u zeker dat uw bedrijfspand of woning in de omgeving van Antwerpen voorzien is van een uitgebreide inbraakbeveiliging. Heeft u interesse en bent u benieuwd naar de mogelijkheden met onze andere diensten en producten zoals zonnepanelen of airco’s? Vraag een vrijblijvende offerte aan! Bel hiervoor naar 014 / 88.22.91.