CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier
✓ Vakkundige installatie ✓ Ook geschikt voor meerdere kamers✓ Vrijblijvende offerte


Branddetectie Antwerpen

Gebruik branddetectie om brandschade in uw bedrijfspand of woning in de regio Antwerpen tot een minimum te beperken. U wilt natuurlijk niet uw pand in vlammen op zien gaan. Dit kan alleen worden voorkomen door de brand zo snel mogelijk op te merken. Laat Xelec een branddetectie systeem installeren bij uw pand in Antwerpen, zodat u zo snel mogelijk op de hoogte bent van de brand en er actie kan worden ondernomen. Zo heeft de brand minder kans om schade aan te richten aan mensen, eigendommen en het pand zelf.

Meerdere soorten branddetectie mogelijk voor uw pand in Antwerpen

Wij plaatsen zowel analoge als conventionele branddetectiesystemen in woningen en bedrijfspanden in de regio Antwerpen. Maar wat is eigenlijk het verschil? Analoge branddetectie beveiligt goederen en/of mensen tegen een beginnende brand, zodat een tijdige evacuatie in gang kan worden gezet. Via gekoppelde modules kunnen systemen als sprinklerinstallaties en liften worden ingezet of uitgeschakeld. De analoge detectie geeft precies aan waar een incident heeft plaatsgevonden. Een conventioneel branddetectiesysteem slaat alarm aan de hand van een ingesteld alarmniveau en wordt vaak gebruikt voor kleinere branddetectie-installaties.

Kies uit vier soorten detectoren

Wij maken onderscheid tussen vier soorten detectoren: de optische detector, de thermische detector, de thermovelocimetrische detector en de multisensordetector. Samen met u beslissen we welke vorm van branddetectie het best past bij uw pand in Antwerpen. Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op, bel hiervoor naar 014 / 88.22.91.

Ook interessant

Camerabewaking antwerpen | Inbraakbeveiliging antwerpen |Inbraakbeveiliging turnhout