CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier
✓ Vakkundige projecten ✓ Advies en installatie✓ Vrijblijvende offerte


Branddetectie in regio Antwerpen

Gebruik branddetectie om brandschade in uw bedrijfspand of woning in de regio Antwerpen tot een minimum te beperken. U wilt natuurlijk niet uw pand in vlammen op zien gaan. Dit kan alleen worden voorkomen door de brand zo snel mogelijk op te merken. Laat Xelec in Gierle een branddetectiesysteem installeren bij uw pand in Antwerpen, zodat u zo snel mogelijk op de hoogte bent van de brand en er actie kan worden ondernomen. Zo heeft de brand minder kans om schade aan te richten aan mensen, eigendommen en het pand zelf.


Benieuwd hoe wij u kunnen helpen

Meerdere soorten branddetectie mogelijk voor uw pand

Wij plaatsen verschillende soorten brandmeldinstallaties, zowel analoge als conventionele systemen voor branddetectie in uw woningen en bedrijfspanden zijn mogelijk. Maar wat is eigenlijk het verschil? Analoge branddetectie beveiligt goederen en/of mensen tegen een beginnende brand, zodat een tijdige evacuatie in gang kan worden gezet. Via gekoppelde modules kunnen systemen als sprinklerinstallaties en liften worden ingezet of uitgeschakeld. De analoge detectie geeft precies aan waar een incident heeft plaatsgevonden. Een conventioneel branddetectiesysteem staat vaak gekoppeld aan een alarminstallatie en slaat alarm aan de hand van een ingesteld alarmniveau. Deze wordt dan ook vaak gebruikt voor kleinere branddetectie-installaties. 

Kies uit vier soorten detectoren

Wij maken onderscheid tussen vier soorten detectoren: de optische detector, de thermische detector, de thermovelocimetrische detector en de multisensordetector. Samen met u beslissen we welke vorm van branddetectie het best past bij uw pand. Wilt een vrijblijvende offerte aanvragen of wat meer weten over onze andere diensten, zoals het plaatsen van zonnepanelen? Neem contact op met ons installatiebedrijf te Gierle, bel hiervoor naar 014 / 88.22.91.