CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier
✓ Vakkundige installatie ✓ Maak het de inbrekers moeilijk✓ Vrijblijvende offerte


Alarmsystemen in regio Turnhout

Als u met alarmsystemen uw woning of bedrijfspand in Turnhout en omgeving wilt laten beveiligen, schakelt u Xelec te Gierle in voor een professionele en kundige installatie. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies op welke manieren inbrekers uw woning proberen te betreden, eventueel schade aanbrengen en uw eigendommen stelen. Laat daarom altijd in plaatsen als Turnhout goede alarmsystemen installeren om dit te voorkomen.

De specialist in alarmsystemen, dichtbij Turnhout

Als u een alarmsysteem laat installeren, heeft u de keuze uit meerdere opties. Als u bijvoorbeeld huisdieren heeft, kunt u het alarmsysteem zo inrichten dat deze niet af zal gaan als een van uw viervoeters voorbijloopt. Daarnaast is het ook mogelijk om uw alarmsysteem te koppelen aan een alarmcentrale, zodat deze bij potentieel gevaar direct wordt ingelicht. De alarmcentrale zal dan beoordelen of er direct assistentie moet worden opgeroepen. Wilt u geen gebruikmaken van de alarmcentrale? Dan stuurt het alarmsysteem een melding naar uw telefoon of een ander gekozen apparaat.

Altijd zicht op uw woning of pand

Naast alarmsystemen kunt u bij ons in Gierle ook terecht voor inbraakbeveiliging en/of toegangscontrole en brandmeldinstallaties in de regio Turnhout. Zo weet u zeker dat uw bedrijfspand of woning goed beveiligd is. Heeft u interesse en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan! Bel hiervoor naar 014 / 88.22.91.