CONTACT DETAILS
    Xelec BVBA
U vindt ons hier
✓ Vakkundige installatie ✓ Maak het de inbrekers moeilijk✓ Vrijblijvende offerte


Beveiligingscamera in regio Antwerpen

Houd met behulp van een professionele beveiligingscamera een oogje in het zeil bij uw woning of bedrijfspand in Antwerpen. Bent u bang voor vandalisme, gebeuren er onverklaarbare zaken in de omgeving van uw woning of pand of bent u gewoon benieuwd wat er zich allemaal op een dag afspeelt? Dan doet u er goed aan om een beveiligingscamera te laten installeren bij u in de omgeving van Antwerpen. Daar schakelt u Xelec te Gierle voor in!

Dankzij een beveiligingscamera houdt u uw pand in Antwerpen veilig

Door bij u thuis of op kantoor in Antwerpen nieuwe beveiligingscamera’s te laten installeren, bent u er zeker van dat u goed zicht houdt op de omgeving van uw pand. Hierdoor laat u uw pand nooit meer onbeheerd achter en beschikt u altijd over goede inbraakbeveiliging. Dit 24/7! Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een toegangscontrole toe te voegen. Denk hierbij aan een parlofonie, badgelezers of vingerafdrukherkenning.

Zet uw veiligheid op de eerste plaats

Wilt u ook de veiligheid van uw woning of bedrijfspand verhogen? Dan komen onze specialisten uit Gierle graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Wilt u graag een beveiligingscamera, maar wilt u zich ook hoeden voor brandgevaar? Dan kunt u door ons een branddetectiesysteem laten installeren. Bel voor alle mogelijkheden naar 014 / 88.22.91.